Sushi og Wok

# MÅNEDENS TILBUD (woknroll.no)

16 BITER MAKI Valgfri Meny - Super Tilbud - #88 (woknroll.no)

DAGENS SUSHI 15 biter- Mest solgte! -Tilbud # 2 (woknroll.no)

Tilbud gjelder kun online bestilling.

Vi tar IKKE imot KONTANT.

Vennligst bruk KUN bankkort og Vipps KUN WoknRoll nr: 613595 

Vi håper på forståelse. Takk!

Litt om våre tanker

Etter mange år i mat bransjen, oppdager vi at sunn og god mat kan også bidra til gode for samfunnet. Hver dag har vi mange kunder fra forskjellige bransjer, de har det travelt og har lite tid til å lage mat. Dermed har vi kommet med en ide, å lage «Sunn mat med god kvalitet til lave priser». Ikke minst satser vi også på å være miljøvennlige. 

Vi håper at våre kunder får bedre tid og bra helse til å jobbe med sitt fagfelt og fortsatt ha et godt måltid med god samvittighet. :)

Flyttet fra Oslo, og jeg og kona savner Wok N Roll mere enn noe annet! Deiligste resturanten vi vet om, kommer til å stikke innom hver gang vi besøker Oslo!

Thomas Campbell

God service og god sushi. Veldig hektisk på fredager!

André Hoddevik

Beste sushien på sæter

Theodor Thune-Holm

Top kvalitet asiatisk mat

John Gray

About Us

Le T. T.

store owner

Hei 

Jeg har utdannet i Hotel og Restaurantbransjen. Jeg er veldig glad i god mat, noe som jeg ser det som nytte i livet. Jeg er villig å reise langt for å kjøpe et godt måltid eller besøke en restaurant. Men til vanligvis liker jeg å lage mat selv fordi det skal være akkurat det som jeg ønsker. :)

Vi driver den lille restauranten, med et ønske å tilby bydelens befolkning, et velsmakende og sunt måltid uten å reise langt. Sparer deg masse masse tid for å tjener masse masse penger. :)

Location

Kjærer kunder

Hos oss jobber vi med lidenskap til mat, dermed har vi fått mange stamkunder som er glad i god mat. Vanligvis har vi veldig mye kø på fredager og i helgene. Så håper vi for forståelse og bestille mat i god tid, slik kan vi fornøyde alle våre  WoknRoll kunder.

Mange takk. :)

Address

Ekebergsveien 230, 1166 Oslo

Åpningstider :

Mandag - Fredag 14:00 - 21:00

Lørdag - Søndag 14:00 - 21:00

Jul - Nyttår

24 Des- 26 Des - Stengt

27 Des - 30 Des - 15:00-21.00

31 Des - 1 Jan - Stengt